Ivo Cagalj/PIXSELL

ZORAN MAMIĆ “Protiv Rijeke i Olympiakosa smo izgubili nesretno, danas ne”

Zoran Mamić čestitao je u petak Splitu na zasluženoj pobjedi na Parku mladeži. Ovo je ‘Modrima’ treći poraz u nizu, a drugi zaredom u HNL-u nakon što su 50 utakmica bili neporaženi.

“Split je pokazao agresiju. Mi, osim dvije prilike, nismo pronašli načina kako odgovoriti na njihovu agresiju. Dopuštali smo ulaske u duel i to je bio osnovni problem”, rekao je Mamić.

Na pitanje boji li se otkaza Mamić odgovara kako je sve moguće. Ističe kako je njegova momčad protiv Rijeke i Olympiakosa nesretno izgubila, ali danas ne. “Nismo bili dobri, ali to je sastavni dio nogometa”, objašnjava.

I dalje vjeruje u svoju momčad. “Sada smo mi ti koji ganjamo, nismo navikli biti drugi ili treći. Ne mislim da je ovo danak Lige prvaka, imali smo dva hendikepa, teško je kada Sigali i Ademi nisu u momčadi, nismo uspjeli iskompezirati na najbolji mogući način”, rekao je za Dalmatinski portal Mamić dodajući kako je u igri još previše bodova. “Na nama je da ih počnemo skupljati”.

Inače, Dalmatinski portal je objavio kako se izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u poluvremenu utakmice spustio u svlačionicu Dinama iz svečane lože.

Komentiraj