Bivši trener Dinama, danas na klupi Al Aina, Zoran Mamić pripreme sa svojom momčadi proveo je u Austriji, a na nekoliko je dana uspio doći i u Hrvatsku. Na Rujevici je gledao derbi između Rijeke i Dinama, u kojem je zagrebačka momčad prekinula fantastični niz Rijeke na tom stadionu.

“Eto, potvrdilo se ono što je moj brat Zdravko rekao nakon finala Kupa u Varaždinu. Bio je pravi prorok kazavši: “Ovo ste gledali sad i nikad više!” Upravo tako, više nikad nitko neće vidjeti sezonu 2016/17. Dinamo se vraća na poziciju koja mu pripada, na onu vodeću. Opet počinje Dinamova vladavina, više ga nitko ne može skinuti s prvog mjesta, opet idu Dinamove godine i trajat će dugo, dugo…”, izjavio je Mamić.

Sjajnim potezom ocjenjuje dolazak Marija Cvitanovića na mjesto trenera Dinama, te kaže kako je u kratkom roku uspio posložiti kockice i od Dinama napraviti momčad. Ipak, priznaje da se vidi da Dinamo nije adekvatno fizički pripremljen. “Kad momčad bude adekvatno tjelesno spremna, a uz ovakvu momčadsku igru koju pokazuje, Dinamo će biti izvrstan. Na domaćem i europskom planu”, kaže optimistično Mamić za Sportske novosti.

Komentiraj