ZOO London: Životinje odbrojavaju dane do Božića, njihov je kalendar pun slasnih zalogaja

Screenshot YouTube

Timaritelji Zoološkog vrta u Londonu  su odlučili malo zabaviti i iznenaditi životinje o kojima brinu te su im nastambe postavili adventske kalendare s ukusnim zalogajima i njima omiljenim grickalicama.

Merkati Meko, Penelope, Dracula i Frank su nestrpljivo i  s velikim zanimanjem pregledavali adventski kalendar u obliku blagdanske jelke u kojem su bili sakriveni skakavci. Životinje su vrlo brzo savladale otvaranje malih pretinaca u kojima su bili sakrivene njima omiljene poslastice.

Azijski lavovi Arya i Bhanu su se isto potrudili kako bi došli do ukusnog zalogaja. Neke od malih ladica s označenim datumima u ormaru su bile premazane cimetom i muškatnim oraščićem, a taj miris im je privlačan.

Južnoamerički majmuni iz roda Saimiri su se izuzetno vješto kretali na razapetom užetu na kojem su bile obješene vrećice s brojevima, a u svakoj je bila poslastica.

Inače, London se vrlo dobro pripremio za predstojeće blagdane, ulice i trgovi su prigodno uređeni, a ukrašen je i Dvorac Windsor. Jedna od glavnih atrakcija je Božićni sajam, koji je otvoren u velikom zatvorenom prostoru.

Komentiraj