Zoe Saldaña nakon naslovnice meksičkog Vogue rekla: “Ovo je novi ostvareni san”

Screenshot YouTube

Zoe Saldaña iza sebe ima broje istaknute filmske uloge, a ova 44-godišnja glumica plijeni pažnju i zavodljivim izgledom. Nedavno je pozirala za naslovnicu meksičkog izdanja časopisa Vogue, a u novom izdanju magazina WWD je izašao veliki intervju, koji otkriva mnogo toga, prenose news.yahoo.com.

Američka glumica je snimajući fotografske editorijale pokazala da ima mnogo talenta za poziranje te da i u srednjim godinama izgleda kao mlada manekenka.

“Presretna sam snimanjem za naslovnicu Voguea. Ovo je novi ostvareni san. Hvala”, napisala ja na društvenim mrežama i ponovo zahvalila cijelom timu, od glavnog fotografa do asistenta stilista.

Za snimanje naslovnice odjenula je lijepu crnu haljinu dizajnerice Patricie Von Musulin, a modni dodaci, tj. nakit je djelo Karle Martinez de Salas.

Saldaña nema problema s iskušavanjem i predstavljanjem dizajnerskih odjevnih kombinacija. U intervjuu za časopis WWD je istaknula da je “preuzela kontrolu nad starenjem, svojim glasom i načinom na koji shvaća sebe kao ženu”.

Izuzetno joj je drago što može surađivati s filmašima, producentima i ljudima iz industrije, koji to i traže od pripadnica ženskog spola.

Komentiraj