Zoe Kravitz je nova Catwoman

Nakon što je Robert Pattison odabran za ulogu novog Batmana, The Hollywood Reporter javlja kako je odabrana glumica koja će biti njegova partnerica Catwoman. To je Zoe Kravitz, 30-godišnja glumica, poznata i kao kći glazbenika Lennyja Kravitza, a još poznatija po ulozi u seriji „Male laži“.

Odluka o glumici koja će utjeloviti Catwoman donesena je tijekom vikenda kada su četiri glumice koje su ostale u užem izboru – Ana de Armas, Ella Balinska, Eiza Gonzalez i Zoe Kravitz – čitale dijaloge s Robertom Pattisonom. Nakon tog procesa, odabrana je Zoe Kravitz.

Film će režirati Matt Reeves, koji je režirao filmove „Planet majmuna: Rat“ i „Planet majmuna: Revolucija“. Od ostalih glumaca za sada se zna da će Batmanovog partnera Jima Gordona glumiti Jeffrey Wright.

Catwoman je inače poznata kao Batmanova suparnica ali i kao jedna od njegovih najvećih ljubavi. Catwoman je alter ego Seline Kyle, njezino omiljeno oružje je bič, a glumile su je Michelle Pfeiffer u filmu „Povratak Batmana“ (1992), Halle Berry u propalom filmu „Catwoman“ (2004) i Anne Hathaway u filmu „Vitez tame“ (2012).

Film „The Batman“ premijerno će biti prikazan 25. lipnja 2021.

Komentiraj