Veznjak Rijeke i hrvatske nogomente reprezentacije Filip Bradarić u nedjelju je iz Rovinja poručio kako mu je velika čast ponovno biti među reprezentativcima i putnicima na Svjetko prvenstvo u Rusiju.

“Izuzetno mi je priznanje već i biti na popisu u konkurenciji veznjaka poput Modrića ili Rakitića, to je potvrda da je izbornik nešto vidio u meni ove sezone. Mogu biti sretan i ponosan na sebe, i dat ću svoj maksimum, a neka će prigoda sigurno doći. Uvjeren sam da Hrvatska ima pravu momčad i može napraviti velike stvari”, rekao je Bradarić.

Hrvatska će Svjetsko prvenstvo otvoriti protiv Nigerije. “Prva je utakmica najvažnija, ali ja vjerujem u ovu momčad. Osjeti se veliko očekivanje u javnosti, no to smo sami nametnuli svojim igrama. Znamo se nositi s time”, istaknuo je.

Komentirao je i sinoćnje finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola. “Čestitam Real Madridu na osvojenom trofeju, napravili su velike stvari zadnjih godina. Mislim da je najteže vrataru Kariusu, ali i to se događa u nogometu te treba izaći jači iz toga”, zaključio je.

Komentiraj