ZNA SE NOVI GAZDA Rijeka objavila novost: ‘Dame i gospodo’…

Autor:

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Odlaskom Nediljka Labrovića nije se upraznilo ‘samo’ jedno mjesto među vratnicama. Rijeka će, trener Sopić je već najavio, dovesti konkurenciju Martinu Zlomisliću. A pala je i još jedna odluka na Rujevici


Legla su tri milijuna eura u riječku klupsku blagajnu, momčad već ima spremno novo rješenje, a jedan mladi sportaš napravio je željeni iskorak u karijeri.

To je najkraći mogući opis transfera Nediljka Labrovića u Bundesligu, u njemački Augsburg. No Labrovićem odlaskom Rijeka je ostala i bez kapetana.

HNK Rijeka, Lokalpatrioti Rijeka

A ako je uopće i bilo ikakvih dvojbi o tome tko je nasljednik, klub ih je razriješio danas, objavom na svojim službenim profilima. Zna se tko je novi gazda svlačionice:

VIDEO Rijeka: Dame i gospodo…

Kapetan s 23 godine. Ima starijih, ima ‘zvučnijih’ nogometnih imena, ali baš je Ivan Smolčić utjelovljenje dva ‘ratna pokliča’ utkana u klupsku povijest: ‘Krepat ma ne molat’ i ‘Zajedno smo Rijeka’!

To je to. To je on. Najprije je ogromni iskorak u karijeri napravio njegov brat blizanac Hrvoje transferom u Eintracht, a Ivanu sad pripada čast postati vođa svlačionice.

Badbeat/FB

Jedne je pripreme počeo s prvom momčadi, onako… Da popuni broj. Ali kad igraš tako da ćeš i ‘krepat ma ne molat’, onda ti lopta vrati.

‘Tko dobro radi, njega i nagradi’, zna reći trener Željko Sopić. Ali Smolčiću ovo nije nagrada nego zaslužena čast. Rijeku će u novu sezonu povesti novi kapetan.

Lička i riječki dika, borac i primjer za sve, ljubimac svih u klubu, a od danas i službeno – kapetan Rijeke. Dame i gospodo: Ivan Smolčić.

TRANSFERI, HAJDUK ‘Split je poseban grad. Da Džeko dođe… Kad Hajduk pobjeđuje to ti je kao hod po nebu’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.