ZMAJEVO Festival dobrog craft piva i dobre muzike

facebook.com, Samir Ceric Kovacevic, Filip Bušić

Premijerno izdanje ‘Zmajeva’, novog open-air festivala craft piva i muzike, održat će se u subotu (07. srpnja) u prostoru Zmajske pivovare na zagrebačkoj adresi Kreše Golika 3a

Na pivskom lineupu naći će se više od 25 vrsti piva, od kojih su neka po prvi put u Hrvatskoj, a veliki tulum na otvorenom uz free upad obećavaju i potvrđeni nastupi punokrvnih punk rock bendova s ovih prostora te ukusna gastronomska ponuda.

Dnevni program od 15 sati otvorit će energičan i svestran DJ Kuna, koji hip-hop, funk, disco i srodnim ljetnim zvucima gradi savršenu i opuštenu atmosferu. Marljiva ekipa iz akcije ‘Plavi bor’ organizirat će zanimljive radionice za djecu, dok će se stariji moći okušati u kvizu i igrama. U popodnevnim satima Zmajska pivovara će otvoriti vrata svog pogona te će posjetitelji u organiziranim turama moći iz prve ruke doznati i vidjeti kako nastaje vrhunsko craft pivo.

Večernji program od 21 sat donosi probrana pobjednička imena punk rock delegacije. Na velikoj pozornici pod vedrim nebom nastupit će bendovi, himnični Mašinko i legendarni SIX PACK, a prethodit će im uzbudljiva imena nove generacije, sve prisutniji kajkavski punk rockeri Ogenj te beskompromisni alternativci Pičke vrište.

Pivska ponuda obuhvatit će točenje svih piva u trenutnoj ponudi Zmajske pivovare, a uz domaćine će sudjelovati i gostujuće pivovare od kojih će neke imati svoje debitantsko predstavljanje hrvatskoj publici.

Barut Brewing and Blending (SLO), Crate Brewery (VB), Amundsen Breweryja (NOR), Munich Brew Mafia (NJE), HumanFish. Brewery (SLO) Nova runda (HR) i Varionica (HR) samo su neke od potvrđenih pivovara gostiju.

‘Zmajevo’ organziraju Zmajska pivovara i Dostava Zvuka, a ulaz je besplatan.

Komentiraj