Maskota grupe Iron Maiden – Eddie pridružila se Marvelovim superherojima

Iron Maiden i Marvel udružili su snage kako bi objavili jedinstvenu novu kolekciju odjevnih predmeta na kojima se zajednički pojavljuje maskota gripe Iron Maiden – Eddie uz Deadpoola, Wolverinea, Venoma i drugih.

Novi asortiman odjevnih predmeta pokrenut je planirano pred Božić sa željom da se objedine superheroji Marvela i poznata, zloglasna maskota grupe Iron Maiden kroz varijacije vezane uz njihove pjesme poput ‘Fear Of The Dark’, ‘The Trooper’ i ‘Killers’.

Tim povodom je Rod Smallwood, menadžer grupe Iron Maidena izjavio: “Eddie je dugo stajao rame uz rame s najvećim super-junacima, a i mi smo također vrlo ponosni na svjetove koje smo stvorili za njega i njegove brojne inkarnacije – od bojišta do egipatskih grobnica do smrznutih ledenih pejzaža ili futurističkih gradova. Usporediti neke od najprepoznatljivijih likova iz pop arta i strip kulture s Ironom Maidenom naša je ambicija godinama, a rad s Marvelom i njihovim neusporedivim brendom koji se temelji na likovima savršeno se uklapa u današnje vrijeme.

Vidjeti takve legendarne likove uz Eddieja je nešto o čemu su naši obožavatelji raspravljali godinama i mislimo da će potez kojim smo stavil Venoma, Thanosa, Thora ili Deadpoola u svijet Iron Maidena oduševiti obožavatelje obje kulture.“

I Paul Gitter ispred Marvela je također izrazio svoje oduševljenje: „Marvel je cool i inspirira najveće umjetnike, glazbenike i kreativce već više od 80 godina. Ova suradnja nudi još jedan uzbudljiv primjer kako se brend Marvel nastavlja promicati u raznim životnim područjima, pri čemu je glazba glavni prioritet, a nova kolekcija omogućuje obožavateljima da odaju počast našim kultnim likovima, slaveći legendarnu grupu Iron Maiden.”

Komentiraj