Novi/stari trener zagrebačkog Dinama Zlatko Cico Kranjčar u petak je za RTL Danas rekao kako će biti fokusiran na rezultat, obranu titule u Kupu i prvenstvu te ponovnom nastupu ‘Modrih’ u Ligi prvaka.

“Dinamo će naravno, pokušati igrati atraktivno, kako je uostalom igrao i prošle sezone, no uvijek ima prostora za napredak, a tada će doći i rezultati”, rekao je Kranjčar dodajući kako je dobio dojam da će reprezentativci Pjaca, Rog i Ćorić ostati barem za kvalifikacije za Europu.

Naglasio je kako nije opsjednut pojačanjima. “Mogu reći da Dinamo već sada ima veliku kvalitetu, u ovom trenutku ne razmišljam o njima, ali ako se kroz početne utakmice pojavi potreba za nekim pojačanjem, nadam se da ćemo se moći dogovoriti s upravom”, kaže.

Vjeruje da se navijači mogu vratiti na Maksimir, uspoređujući situaciju s reprezentacijom. “Sjajna igra i atmosfera u ekipi, dobro vođenje ponovno je ujedinilo navijače iz Lijepe naše i to je divno vidjeti”, poručuje Kranjčar.

Vjeruje da je najveća snaga hrvatske reprezenzacije u Francuskoj momčad, kompatibilnost igrača i velika želja da ponove rezultat iz 1998. godine. “Bez obzira na Ronalda i Nanija, ja očekujem da naši igrači koji imaju iste te kvalitete nadigraju Portugal i izbore četvrtfinale”, vjeruje novi Dinamov trener.

Zaključio je kako Hrvatska ima potencijala i za finale, iako treba ići korak po korak.

Komentiraj