ŽIVOT KOŠARKAŠKOG MOZARTA Uskoro stiže film o Draženu Petroviću. Objavljen prvi teaser

Autor:

Screenshot Kinoteka/Youtube

Produkcijska kuća Kinoteka objavila je prvi teaser za film ‘Dražen’ koji će pratiti život i karijeru legendarnog hrvatskog košarkaša. Premijera filma “Nešto jače od mene – priča o Draženu Petroviću” trebala bi se održati 22. listopada 2024., kad bi Dražen proslavio svoj 60. rođendan. 

Prvi kadrovi filma koji se još snima prikazuju nam trenutke iz života Dražena Petrovića od djetinjstva pa sve do NBA karijere i New Jersey Netsa.

Pogledajte:

Film ‘Nešto jače od mene – priča o Draženu Petroviću’ posvećen je prerano preminulom legendarnom hrvatskom košarkašu. Redatelj Danilo Šerbedžija rekao je da su odlučili snimiti film o cijelom životu Dražena Petrovića, a ne samo jednom njegovu dijelu. “Dražen to zaslužuje. On je za mene najveći košarkaš ikad na svijetu. Izuzetno cijenim njegov život, njegov način života i sve što je postigao”, izjavio je prošle godine.

Producenti filma su Ljubo Zdjelarević i Ivor Šiber iz produkcijske kuće Kinoteka. Glumačku postavu, među ostalima, čine Zrinka Cvitešić u ulozi Draženove majke Biserke Petrović, zatim Domagoj Nižić kao odrasli Dražen, Pavel Matuško kao njegov stariji brat Aleksandar Petrović te Dragan Mičaović kao otac Josip Petrović. Mladog Dražena igra učenik Tonko Stošić.

IVOR ŠIBER: ‘Film o Draženu Petroviću želimo prikazati svugdje u svijetu’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.