Živi su! Davor Šuker u petak se obraća javnosti povodom posljednjih događaja u i oko hrvatskog nogometa

Konačno. Stižu nam i prve naznake reakcija iz Hrvatskog nogometnog saveza povodom pravomoćne presude Zdravku i Zoranu Mamiću, porezniku Milanu Pernaru i ‘polivalentnom’ igraču sustava – Damiru Vrbanoviću.

Glasnogovornik Saveza Tomislav Pacak poslao je poziv medijima da se odazovu na sutrašnju konferenciju za medije na kojoj će predsjednik Saveza, Davor Šuker, govoriti o aktualnim događajima.

‘Aktualnih događaja’ ne nedostaje, tragikomično je što se – o konačnosti presude, otvorenom ratu zbog odnosa u sudačkoj organizaciji Saveza i svemu što se ‘iza brda valja’ – koristi termin ‘aktualni’, kada je riječ o postojanom dugoročnom stanju u hrvatskom nogometu, no, to su već teme za, očito, ‘besmislene’ rasprave.

Kako bilo, sutra nas (s početkom u 12:30 sati) čeka ‘par dubokoumnih’ od predsjednika institucije kojoj je Republika Hrvatska u ime građana prepustila upravljanje nogometom u državi.

Savez šuti o Damiru Vrbanoviću, osuđenom kriminalcu i direktoru Hrvatskog nogometnog saveza

Damir Batinić: “Bruno Marić mi je nudio pomoć pri lobiranju kod Zdravka Mamića”

Zoran Mamić izgubio poziciju u Hrvatskom nogometnom savezu

Dinamo nakon izvanredne sjednice Izvršnog i Nadzornog odbora: ‘Ne odustajemo od dosadašnje koncepcije i klupskih strategija’

Komentiraj