terme-olimia.com

Zimski praznici u Termama Tuhelj i Termama Olimia

Provedite najbolje obiteljske praznike ove godine u najpopularnijim termama!

Prijavite sve članove svoje obitelj na obiteljske sportske igre, provedite dan na Vodenom planetu ili u Wellness centru Termalija, razgibajte se na jutarnjim vodenim vježbama, igrajte se s maskotama, zabavite na kreativnim radionicama ili povedite prijatelje na večernju animaciju uz mini disco. Najmlađim gostima zabavu će upotpuniti i odlične dječje igraonice gdje će im društvo praviti animatori.

Vodeni planet u Termama Tuhelj i u nadolazećoj će godini biti glavna tema i top destinacija za cjelodnevnu zabavu uz vodene atrakcije, odličnu animaciju na bazenu uz vodene igre, sportska natjecanja, plesni aqua aerobic, obiteljske vodene igre i još puno toga! Tamo možete probati najbolju pizzu ili se počastiti nekim meksičkim specijalitetom, a kada se mama i tata zasite kupanja tu je najveći Svijet sauna s odličnim sauna programima te SPAeVITA centar njege i ljepote sa specijaliziranim homemade programima.

Terme Olimia za opuštanje i zabavu nude prestižan i luksuzan Wellness Orhidelia s teatralnim sauna programima, bogatstvo aktivnosti u carstvu termalnih voda, raznovrsna gastronomija i bajkovita okolica samo su mali dio osebujne ponude najpopularnijih slovenskih termi.

U Termama Tuhelj uz neponovljiv i dobro znan All inclusive light paket goste očekuje poseban obiteljski bonus, gratis boravak za dvoje djece do 12 godina.

Terme Olimia ove su zime pripremile poseban obiteljski odmor u Wellness hotelu Sotelia****s ili hotelu Breza****.

Terme Tuhelj i Terme Olimia pravi su izbor ove zime!

Komentiraj