Nogometaši Real Madrida u subotu su poraženi na vlastitom stadionu, i to od najvećeg rivala Barcelone, koja je slavila sa 3:0 i povisila prednost pred Madriđanima na čak 14 bodova. Golove za Barcelonu dali su Suarez, Messi i Vidal, a u ‘El Clasicu’ su nastupila sva trojica Hrvata – Rakitić u redovima Barcelone, te Modrić i Kovačić u redovima Reala.

Upravo se o Kovačiću puno priča nakon završene utakmice. Španjolski mediji kritiziraju ga zbog reakcija uoči prvog pogotka Katalonaca, a o svemu se nakon utakmice oglasio i trener Madriđana Zinedine Zidane. Kovačić je dobio prednost pred Iscom, a Zidane kaže da jednostavno mora izabrati jednog igrača.

“Ne kajem se što sam u igru stavio Kovačića. Znam da će me sutra razapeti, ali ovo je nogomet i ne bih promijenio svoju odluku. Ovo je vrlo bolan poraz, ali ne mijenja ništa. Nećemo pognuti glave. Madrid se nikada ne predaje”, kazao je Zidane.

Isco na kraju nije dobio ni minute, a Zidane kaže kako neće objašnjavati zašto Isca nije uveo u igru. “Ja sam trener i donosim odluke. Utakmica je išla u takvom smjeru da nisam računao na Isca. Isključenje našeg igrača došlo je kada sam htio promijeniti dva igrača morao sam uvesti obrambenog igrača kako bi pokrpao našu obranu”, dodao je Zidane.

Francuski trener smatra da nisu zaslužili ovakav poraz. “Danas smo tužni i boli nas ovaj poraz, ali prvenstvo je dugo, nije još ništa riješeno”, zaključio je Zidane, prenose španjolski mediji.

Komentiraj