ZET Besplatni kuponi vrijede do kraja siječnja

Patrik Macek/PIXSELL

Iz zagrebačkog javnog prijevoznika ZET-a danas su priopćili da se valjanost besplatnih kupona, izdanih za 2016. godinu, produljuje do kraja siječnja 2017. korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba te da je počelo izdavanje besplatnih kupona za 2017. osobama s invaliditetom.

“Valjanost besplatnih kupona izdanih za 2016. godinu, produljuje se do kraja siječnja 2017. godine, korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.

Produljenje se odnosi na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno kao i na radno nesposobne osobe koje su korisnici zajamčene minimalne naknade, te osobe čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, a starije su od 65 godina.

Postojeći besplatni kuponi produžuju se i osobama koje imaju status roditelja njegovatelja, dobrovoljnim darivateljima krvi te članovima obitelji smrtno stradalog, zatečenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata”, stoji u priopćenju.

Komentiraj