Žene, odahnite, Faca je prihvatio ulogu u novoj sezoni serije “Seks i grad”

Nije iznenađujuće, ali je sada potvrđeno, Chris Noth i službeno je pristao ponovo biti Faca u novoj sezoni serije „Seks i grad“ čijih će se 10 novih epizoda, pod nazivom „And Just Like That…“ početi uskoro snimati u New Yorku. U novom odlomku slavne HBO serije Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) ulaze u komplicirane pedesete godine svojih života. Ovoj trojki u novoj sezoni pridružuje se Sara Ramírez koja će glumiti Che Diaz, nebinarnu osobu, stand-up komičarku koja je voditeljica podcasta u kojem Carrie redovno nastupa.

„Uzbuđen sam što ćemo ponovo raditi s Chrisom na seriji ‘And Just Like That…’. Kako bi uopće mogli snimiti novi odlomak serije ‘Seks i grad’ bez našeg Face“, izjavio je Michael Patrick King, jedan od producenata serije.

Uloga Face definirala je karijeru Chrisa Notha koji ima 66 godina. Osim te uloge, on je poznat i po ulozi detektiva Mikea Logana kojeg je glumio u pet sezona serije „Zakon i red“ nakon čega je dobio ulogu u seriji „Seks i grad“ i to kao vječna ljubav Carrie Bradshaw. Njihov turbulenta ljubavni odnos bio je središte i dva dugometražna „Seks i grad“ filma.

Komentiraj