Filip Kos/PIXSELL

Žena smrtno stradala u požaru kuće na zagrebačkom Srebrnjaku

U požaru kuće u zagrebačkoj četvrti Srebrnjak noćas je smrtno stradala žena, priopćeno je u subotu ujutro iz zagrebačkog gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Kako se navodi u priopćenju, Ured za upravljanje u hitnim situacijama rano jutros oko 1 sat dobio je dojavu o požaru kuće na adresi Srebrnjak 135 a, o čemu je odmah  obaviještena zagrebačka Javna vatrogasna postrojba (JVP).

U gašenju je sudjelovalo 14 vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila iz Vatrogasne postrojbe Centar a na terenu su bili i službenici Policijske uprave zagrebačke, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, i dežurne ekipe gradske  ekipe iz Gradske plinare Zagreb i Elektre  Zagreb.

U požaru je jedna osoba smrtno stradala. Požar je ugašen, a uzrok će biti poznat nakon očevida, navode iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Neslužbeno se doznaje da su požar prvi primijetili susjedi, a kada su provalili kroz ulazna vrata unutra su pronašli ženu kako leži na podu. Izvukli su je na ulicu i zvali Hitnu pomoć, koja je vrlo brzo stigla. Unatoč brzoj  reanimaciji i naporima da je spase, žena je umrla.

Istraga je u tijeku.

Komentiraj