Žena koja je pobjegla iz Sjeverne Koreje, čiji je otac služio kao viši časnik u vojsci Kim Jong-una, otkrila je za britanski Mirror ‘užasavajuće činjenice’ o njegovom životu.

Samo nekoliko dana nakon što je Sjeverna Koreja izvela svoj najmoćniji nuklearni test do sada, Hee Yeon Lim (26) sastala se s novinarima Mirrora na tajnoj lokaciji u Seulu te “riskirala vlastiti život govoreći o tome kako Kim živi kao car dok redovito naručuje smaknuća svojih podanika, čak i rođaka”.

Mirror navodi da je “paranoični tiranin opsjednut nuklearnim oružjem zarobio 25 milijuna gladnih i siromašnih ljudi” u svojoj državi. Hee Yeon je novinarima između ostaloga ispričala da “Kim prisiljava elitu iz Pjongjanga na gledanje brutalnih smaknuća te ispire ljudima mozak tvrdnjama o svojoj nepobjedivosti i prijetnjama SAD-u”.

Također je navela da sjevernokorejski vođa ima “na stotine tajnih skloništa u cijeloj državi, gdje se može sakriti od zapadnih špijunskih agencija”, a ima i “seksualne robinje koje otima iz škola unatoč činjenici da je oženjen i otac troje djece”. Hee Yeon je izjavila da Kim “uživa u obrocima vrijednim po 1000 funti, dok se njegovi podanici jedva prehranjuju”.

Komentiraj