Željko Kerum najavio pobjedu u drugom krugu

HINA / Mario STRMOTIÆ / ml

Željko Kerum je u nedjelju navečer zahvalio građanima koji su mu dali glas, kao i svojim suradnicima na podršci, rekavši da su napravili vrhunsku kampanju i postigli odlične rezultate i to “bez agencije i PR-a”.

Vjeruje da će u drugom krugu još uvjerljivije voditi i poručio da će ostatak kampanje odraditi mirno u dijalogu s građanima Splita i u zaključku što im je potrebno da bi funkcionirali. Kaže da treba razmišljati kako pokrenuti grad s obzirom da je u blokadi i da nije ispunio obveze prema najbitnijem sloju društva među kojima je socijala, umirovljenici, studenti…

“Ljudi su mi dali podršku i šansu ponovno da radim s njima, da ostvarimo ono što sam im obećao u prošlom mandatu, a što nismo napravio”, kazao je Kerum dodavši da je napravio puno dobrih stvari, ali nije sve.

Kerum je izjavio da smatra kako će gradski vijećnici biti dovoljno mudri i pametni da se dogovore bez obzira iz koje političke opcije dolaze jer je Splićanima od ideologije i svjetonazora važnije da se riješe problemi u gradu.

Posluživši se riječima Muhamed Alija poručio je da se samo veliki vraćaju. Dodao je i da neće nasijedati na provokacije konkurencije, da će mirno završiti kampanju i napraviti ono što je potrebno građanima Splita. Kazao je i da bi reakcije njegova protukandidata u drugom krugu Andre Krstulovića Opare trebalo promatrati s “psihičke baze, odnosno psihijatrije”.

I njegova sestra Nevenka Bečić je komentirala dobre rezultate kazavši da su svi u stranci izuzetno zadovoljni. Zahvalila se svim građanima koji su im dali glas koji “nije bačen već je glas za budućnost naše i njihove djece”, dodajući da neće iznevjeriti njihovo povjerenje.

“Vjerujem da će u drugom krugu pobjednik i gradonačelnik Splita biti Željko Kerum. Duboko sam uvjerena u to. Za Željka sam uvijek govorila isto, a to je da je on izuzetno inteligentan i nadaren čovjek, jedan od najsposobnijih poduzetnika kojeg je Hrvatska imala i čovjek koji ima izuzetno dobre ideje koje stvara, realizira i pretvara u djela”, poručila je Bečić.

Komentiraj