Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, Željko Joksimović, nastupit će na otvorenju jubilarnog, desetog izdanja Rujanfesta.

Festival će se ove godine održati od 15. do 17. i od 22. do 24. rujna, na dobro poznatoj lokaciji kod West Gate Shopping Cityja u Zagrebu. Svake godine Rujanfest privlači mnoštvo gostiju željnih dobrog provoda, kojeg ni ove godine zasigurno neće nedostajati.

Osim popularnog pjevača, na otvorenju Rujanfesta (15. rujna) nastupiti će i poznati splitski zabavljač Jole.

Željko Joksimović otpjevat će neke od svojih najvećih hitova, kao što su ‘Ljubavi’, ‘Libero’, ‘Lud i Ponosan’, ‘Michelle’ te nezaboravne pjesme s kojima je nastupio na Eurosongu: ‘Lane Moje’ i ‘Nije Ljubav Stvar’.

Fanovi neće ostati zakinuti ni za pjesme s odličnog novog albuma koji donosi 14 pjesama, glazbenik je ove godine predstavio i ljetni hit – single ‘Milimetar’ koji je odmah po izlasku osvojio publiku.

Prvi vikend Rujanfesta obilježit će i nastupi Maje Šuput i Halida Bešlića (16.09.) te Lidije Bačić i Miroslava Škore (17.09.).

Očekujte odličan provod uz vrhunsku glazbu te brojne popratne sadržaje, što čini ovaj festival jednim od najomiljenijih događaja.

Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, posjetitelje također očekuje besplatan parking, besplatni autobusi do mjesta događaja te neponovljiva zabava.

Komentiraj