Zekić nakon poraza na Poljudu: “Mi smo se u korizmi odrekli i golova i bodova”

Nogometaši Hajduka u subotu su pogotkom Dine Mikanovića slavili na Poljudu protiv Slaven Belupa. Trener ‘Farmaceuta’ Zoran Zekić nakon susreta je rekao da su imali namjeru biti opasniji prema naprijed, ali nisu uspjeli.

“Utakmicu je bilo jako teško gledati. Nemam što prigovoriti svojim igračima po pitanju pristupa, ali prema naprijed u nekim trenucima bilo je to nedostojno prvoligaškog nogometa”, rekao je Zekić.

Dodao je da je prošle godine sa zamjenama pogađao i ‘ispadao pametan’, ali je sada drugačije. “Prije pogotka sam izvadio krilnog igrača. Mi smo se u korizmi odrekli i golova i bodova. Hvala Bogu korizma traje još malo”, poručio je, prenosi Dalmatinski portal.

Nogometaši Slavena i Hajduka susrest če se i u Kupu. “Igra se u Koprivnici gdje ima puno navijača Hajduka. I ja i trener Leko radimo trenutno ono što je najbolje za momčad. Ne znam u kakvom će stanju Hajduk biti 12. travnja, ali mogu razmišljati da mi budemo bolji. Pokazali smo dosad nemalo puta da možemo biti opasni”, zaključio je.

Mikanović presudio Farmaceutima

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]