Zekanović pokušao reći da su stigli zahtjevi za skidanjem imuniteta, Jandroković ga izbacio iz sabornice

 

Gordan Jandroković izbacio je u četvrtak Hrvoja Zekanovića iz sabornice nakon što je on pokušao reći da su stigli zahtjevi za skidanjem imuniteta dva saborska zastupnika.

Saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović tijekom današnje je saborske sjednice želio obavijestiti javnost i kolege zastupnike kako su u Sabor stigli zahtjevi za skidanjem imuniteta HDZ-ovom zastupniku Draženu Barišiću te SDP-ovom gradonačelniku Nove Gradiške Vinku Grgiću. Predsjedavajući Gordan Jandroković rekao je da Zekanović izgubio pravo za stanku zbog svog ponašanja. Zekanović je glasno govorio.

“Izvolite sjesti, ovako se ponašati u Saboru, gubite pravo na stanku. Izvolite sjesti”, vikao je Jadnroković. Unatoč opomenama, Zekanović je nastavio uključivati mikrofon i govoriti iz klupe, piše Dnevnik.hr.

“Javnost mora znati, a vi spriječite kako god znate i umijete. Draženu Barišiću i Vinku Grgiću traži se skidanje imuniteta”, iz klupe je dobacio Zekanović nakon čega mu je izrečena mjera udaljavanja sa sjednice te ju je sam napustio.

Uhićen predsjednik Uprave Janafa Dragan Kovačević, traži se skidanje imuniteta HDZ-ovom Barišiću i SDP-ovom Grgiću

Komentiraj