Zebecu pripao derbi Osijeka i Rijeke

Mario Zebec iz Cestice određen je za glavnog suca derbija 5. kola HT Prve lige u kojem Osijek u nedjelju od 21 sat u Gradskom vrtu dočekuje Rijeku. Zebecu će to biti već sedmi međusobni duel ove dvije momčadi, a u šest prethodnih uspješniji je bio klub s Rujevice koji je upisao šest pobjeda.

Njemu će asistirati Nikola Kečkiš (Virovitica), Marko Stolnik (Varaždin) i Ante Čuljak (Zagreb) dok će u VAR sobi biti Fran Jović (Zagreb) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Antun Valić (Tomica), a suce će kontrolirati Vlado Svilokos (Sisak) dok će za sigurnost brinuti Marko Svilić.

Peto kolo u petak od 20 sati u Maksimiru otvaraju Dinamo i Gorica te Dario Bel iz Osijeka, a subota od 18:55 je predviđena za sudar Lokomotive i Istre 1961 koji će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Istog dana od 21 sat Hajduk će na Poljudu dočekati Slaven Belupu, a glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke dok će Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline u nedjelju od 18:55 na Šubićevcu označiti početak susreta Šibenika i Hrvatskog dragovoljca.

Službene osobe za 5. kolo HT Prve lige:

Komentiraj