Zebec sudi derbi Dinama i Hajduka

HNS je odredio suce za zaostale utakmice 14., 13. i 12. kola koje se igraju sljedeći utorak i srijedu, 26. i 27. siječnja. Mario Zebec iz Cestice tako je postavljen za glavnog arbitra derbija Dinama i Hajduka koji je kao zaostali susret 13. kola na rasporedu u srijedu od 17:05 na Maksimiru. Njemu će pomagati Jerko Crnčić (Vrbovec), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), a u VAR sobi će biti Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat derbija je Ante Vučemilović iz Osijeka dok će suce kontrolirati Tomislav Šetka iz Đakova.

U utorak od 17 sati Lokomotiva u sklopu 14. kola u Kranjčevićevoj dočekuje Šibenik, a utakmicu će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca zajedno s Kristijanom Novoselom (Valpovo), Ivanom Janićem (Ilok) i Andrejom Burilom (Osijek). Za VAR će biti zaduženi Dario Bel (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo), delegat duela je Krešimir Glavina iz Preloga, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke.

U srijedu od 15 sati na rasporedu je zaostali susret 12. kola u kojem se u regionalnom dvoboju na Aldo Drosini u Puli sastaju Istra 1961 i Rijeka. Utakmica je pripala Ivana Vučkoviću iz Zagreb te asistentima Ivanu Mihalju (Velika Gorica), Dejanu Vukoviću (Zagreb) i Marko Cestariću (Sisak). U VAR sobi će biti Marko Matoc (Zaprešić) i Igor Krmar (Zagreb). Za delegata utakmice je postavljen Zlatko Stanković iz Zagreba dok je kontrolor suđenja Zlatko Šimčić iz Koprivnice.

Komentiraj