Zdravka Bušić kandidatkinja za potpredsjednicu HDZ-a

Četvrta kandidatkinja za potpredsjednicu HDZ-a na unutarstranačkim izborima je Zdravka Bušić, potvrdili su danas iz stranke nakon prvog sastanka stožera Andreja Plenkovića.

“Moja uloga je da budem u kontaktu s vama. Održan je prvi sastanak. Uz Plenkovića, su tu za zamjenika Tomo Medved i četiri kandidati za potpredsjednika, Branko Bačić, Oleg Butković, Ivan Anušić i Zdravka Bušić. To je tim koji je stručan i jamči uspjeh HDZ-a pod vodstvom Andreja Plenkovića”, rekao je novinarima Davor Božinović, kako prenosi Večernji.

“Ja jesam prepoznatljiva. Od 89′ sam se učlanila u HDZ kada sam još bila u Americi. Bila sam u Uredu predsjednika Tuđmana, bila sam u Saboru, u EP. Predstavljam smirenost, kontinuiranost. Nemam niti jedne ljage i afere”, kazala je Zdravka Bušić.

“Kakve veze ima što sam ja sestra Zvonka Bušića? Što je tu loše? Što je tu krivo?” pita se Bušić, koja je trenutno državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova.

Podsjetimo, za zamjenika predsjednika stranke kandidirat će se Tomo Medved, a za potpredsjednike Oleg Butković, Ivan Anušić i Branko Bačić, doznalo se jučer. Plenkovićev stožer vodit će Damir Krstičević.

Komentiraj