Zbog veze s Ellen DeGeneres izgubila sam višemilijunsku ugovor, tvrdi Anne Heche

U drugoj polovici devedesetih godina Anne Heche bila je prilično velika filmska zvijezda koja je pažnju medija privukla i time što je javno objavila da je biseksualka te da je u vezi s glumicom i tv voditeljicom Ellen DeGeneres. Prohodale su 1997. godine nakon što su se upoznale na partyju magazina Vanity Fair.

Bilo je to pred premijeru filma katastrofe „Vulkan“ u kojem je glumila s Tommyjem Lee Jonesom. Prisjećajući se tih dana, Anne Heche je za magazin People izjavila kako joj je rečeno da će, u slučaju da dovede Ellen DeGeneres na premijeru filma kao svoju partnericu, izgubiti ugovor s filmskom kompanijom 20th Century Fox. „U tom me trenutku Ellen primila za ruku i rekla ‘Napravi kako ti kažu’ a ja sam odgovorila ‘Ne, hvala’.  Odvela sam Ellen na premijeru s koje sam bila izvedena prije kraja filma te su mi rekli kako mi ne dopuštaju da dođem na vlastiti party nakon premijere zbog straha da ću biti fotografirana sa ženom“, rekla je Anne Heche. „Bila sam u vezi s Ellen Degeneres tri i pol godine a stigma zbog te veze bila je tako jaka da su mi raskinuli višemilijunski filmski ugovor  te slijededećih deset godina nisam snimila film ni za jednu od najvećih filmskih kompanija“.

Ovog ljeta, Anne Heche se oglasila u povodu optužbi na račun Ellen DeGeneres kada su ljudi uključeni u stvaranje njezinog talk showa progovorili o nezdravoj atmosferi, nasilničkom i rasističkom ponašanju. „Godinama ne razgovaram s Ellen. Slušam ljude koji su razgovarali s njom“, bio je njezin komentar.

Komentiraj