Zbog svađe oca i sina došlo do tragedije u Kupinečkom Kraljevcu

Pixabay

Neriješeni odnosi unutar obitelji najvjerojatniji su uzrok tragedije koja se u subotu u 20:20 dogodila u obiteljskoj kući u Kupinečkom Kraljevcu u Lukšićima, piše Večernji list.

Naime, u subotu navečer u 20:15 sati u obiteljskoj kući u Kupinečkom Kraljevcu došlo je do pucnjave. Sve je počelo svađom između 64-godišnjeg oca i 40-godišnjeg sina, a u tom trenutku u kući je bila i 30-godišnja žena, snaha starijeg muškarca i šogorica mlađeg.

Svađa oca i sina u jednom je trenutku eskalirala pa je 40-godišnjak iz vatrenog oružja pucao prvo u 30-godišnjakinju koju je teško ozlijedio, a zatim i u 64-godišnjaka kojeg je usmrtio, nakon čega je pobjegao i Passatom se odvezao do šume u Kupinu na predjelu Mikuševići gdje se ubio.

Ozlijeđena žena prevezena je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Policija je u subotu navečer i tijekom nedjelje obavljala očevid, izuzimajući sve korisne tragove, a tijekom očevida trebalo bi se ustanoviti i je li 40-godišnjak oružje posjedovao ilegalno, piše Večernji list.

Komentiraj