Zbog šestero zaraženih u Šibeniku odgođena još jedna utakmica 14. kola HT Prve lige

Nedugo nakon jutrošnje potvrde da se zbog šestero zaraženih u redovima pulskog prvoligaša odgađa utakmica 14. kola HT Prve lige između Istre 1961 i Gorice, te da je upitno odigravanje sraza Lokomotiva – Šibenik, stigli su rezultati testiranja za nogometaše šibenskog prvoligaša.

Nakon jučer obavljenog tesitranja cijele momčadi i stručnog stožera na koronavirus je pozitivne nalaze dobilo šestero igrača Šibenika, te je povjerenik natjecanja Josip Brezni potvrdio odgodu i te utakmice.

Dvojica igrača imaju blaže simptome, dok su ostala četvorica asimptomatski slučajevi utvrđeni testom. Svi se trenutno osjećaju dobro te im je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, naveo je šibenski prvoligaš u službenom priopćenju.

Prema trenutnom epidemiološkom stanju u hrvatskim prvoligašima u 14. kolu odigrat će se tri utakmice. Sutra bi s početkom u 15 sati u Gradskom vrtu Osijek trebao ugostiti Varaždin, a u nedjelju Slaven Belupo s početkom u 15 sati u Koprivnici Dinamo, dok će Rijeka isti dan (17:05) u Jadranskom derbiju biti gost Hajduku na Poljudu.

Odgođena utakmica Istre 1961 i Gorice, čekaju se rezultati testiranja na Šubićevcu

Komentiraj