NACIONAL OTKRIVA sadržaj prešućene studije francuske tvrtke Egis Bceom International koja predviđa da bi država od varijabilnog dijela koncesijske naknade u zadarskoj luci Gaženica trebala uzimati 50 posto zarade, a sada bi država trebala dobiti svega 12 posto

Nacional je tijekom proteklog tjedna dobio na uvid značajan stručni dokument koji baca novo svjetlo na dodjelu koncesije u zadarskoj luci Gaženici. Taj dokument budi ozbiljnu sumnju da su uvjeti pod kojima su vlasti nedavno dodijelile tu koncesiju, takvi da bi državu mogli dramatično oštetiti.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPIXSELL
IZVOR HRVOJE BAJLO I BERISLAV JELINIĆ
Podijeli objavu
Prethodni članakRavnatelj slovačke policije odlazi zbog ubojstva novinara
Sljedeći članakWIGEMARK “Zadaće za BiH su jasne, izmjena izbornog zakona što prije”
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.