Zbog povećanog interesa: Novi datum upisivanja imena u Park

Od svečanog otvaranja parka Za sva vrimena sve većom brzinom zauzimaju se mjesta u njemu. Mjesto za vječnost uz Hajduk primamljiva je ideja za svakog navijača Hajduka, a do 31. kolovoza svi koji žele mogu upisati svoje ime i naći se u Parku već na jednoj od domaćih utakmica u rujnu.

“U Parku je sve manje mjesta, a sve više interesa navijača pa smo im odlučili otvoriti priliku da u narednih mjesec dana upišu svoje ime na Poljud. Vjerujemo da će do kraja kolovoza većina prednje strane biti popunjena”, najavio je novi rok za upis imena u park Za sva vrimena voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Najpopularnije je slovo D na kojem je ostalo manje od 40 mjesta i u narednim danima se može očekivati da će biti do kraja popunjeno. Uz njega manje od sto mjesta ostalo je na slovu J i kada se mjesta i na njemu zauzmu dva središnja slova će biti u cijelosti popunjena.

“Pozivamo sve navijače da iskoriste priliku dok mjesta u Parku još uvijek ima i već za mjesec dana osiguraju svoje ime zabilježeno u povijesti Hajduka”, pozvao je navijače Mikulić.

U projektu Za sva vrimena do sada je sudjelovalo više od 4500 donatora. S prednje strane Parka se nalazi 2800 mjesta na kojima je više od tisuću imena već upisano, a još toliko donatora ostvaruje pravo rezervacije.

U proteklih pet godina prikupljeno je više od 17 milijuna kuna, a ako se i ti želiš priključiti brojnim navijačima Hajduka i upisati ime u Park svih navijača Hajduka to možeš učiniti na https://nashajduk.hr/park/, poručuju iz Našeg Hajduka.

Komentiraj