Pixsell

ZBOG MLADOG HRVATSKOG VRATARA UPITAN TRANSFER NOVE ZVIJEZDE SVJETSKOG NOGOMETA

BAYERN MÜNCHEN BIO JE SPREMAN PLATITI VIŠE OD 30 MILIJUNA EURA za 18-godišnjeg Calluma Hudson-Odoija, ali transfer je zaustavljen nakon otkrića Nacionala unutar EIC grupe da je Chelsea grubo kršio pravila transfera mladih igrača, među kojima je i mladi hrvatski reprezentativac Karlo Žiger

Nogometni klub Chelsea navodno je u tajnosti potpisivao ugovore s maloljetnim igračima. To bi moglo imati izravne posljedice i na regrutiranja za njemački Bayern München. Njemački nogometni klub Bayern München odlučan je u pridobivanju Calluma HudsonOdoija u svoj tim. Engleski nogometaš iz FC Chelseaja, nevjerojatno brz krilni napadač i jak dribler, koji ima samo 18 godina, vrlo vjerojatno je savršeni nasljednik Francka Ribéryja. Prvak njemačke Bundeslige spreman je platiti više od 30 milijuna eura za Hudson-Odoija, ali transfer je trenutno u opasnosti zbog Chelseajevih poslova s 29 maloljetnih igrača.
DOKUMENTI ZVIŽDAČKE PLATFORME FOOTBALL LEAKS bacaju svjetlo na velike novčane ponude kojima je klub Premier lige privlačio djecu, pritisak koji su vršili na njihove roditelje i grubo kršenje pravila nogometne federacije. FC Chelsea jedan je od prvih engleskih nogometnih klubova koji su se katapultirali u vrh tablice kroz više od milijardu eura ulaganja.
Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

Source:RAFAEL BUSCHMANN, NICOLA NABER I CHRISTOPH WINTERBACH