Zbog kanibalističkog skandala Armie Hammer gubi uloge i potporu Hollywooda

Nakon što su se društvenim mrežama proširile poruke koje je Armie Hammer slao djevojkama, a u kojima je opisivao da bi im seksualno radio mnogo toga što graniči s kanibalizmom, njegova glumačka karijera krenula je nizbrdo. Prvo je napustio film „Shotgun Wedding“ koji se uskoro počinje snimati a u kojem mu je partnerica trebala biti Jennifer Lopez da bi u petak bilo objavljeno kako Hammer neće glumiti u seriji „The Offer“. Ta se serija trebala baviti nastankom i snimanjem slavnog filma „Kum“ a Hammer je trebao glumiti Ala Ruddya, producenta filma „Kum“.

„Ne želim odgovarati na ta sranja ali u kontekstu zlobnog i lažnog internetskog napada na mene ne mogu ostaviti svoju djecu i otići na četiri mjeseca u Dominikansku Republiku na snimanje filma“, izjavio je Hammer prilikom objave da napušta film „Shotgun Wedding“. U toj ulozi zamijeniti će ga Josh Duhamel. Međutim, nakon toga javilo se nekoliko žena koje su rekle kako su od Hammera dobivale iste ili slične poruke.

A da mu i kolege i kolegice polako okreću leđa dalo se primjetiti također u četvrtak kada je objavljen poster za film „Crisis“. U njemu Hammer glumi agenta Jakea Kellya koji progoni narko trgovca, švercera droge između Kanade i Amerike. Pored njega, u filmu glume Gary Oldman i Evangeline Lilly koja je na društvenim mrežana objavila kako joj je drago što glumi u filmu koji se bavi tom tematikom te je dodala kako je ponosna što se na posteru nalazi pored Garyja Oldmana. Na posteru se nalazi i Armie Hammer kojeg nije spomenula, što puno govori.

U sve to nakratko se uplela i Elizabeth Chambers, bivša supruga Armija Hammera koja je u srpnju prošle godine podnijela zahtjev za razvodom. Ona je očito bila isprovocirana jednom Instagram objavom u povodu novog filma redatelja Luce Guadagnina „Bones & All“ u kojem će glavnu ulogu imati Timothée Chalamet. Guadagino, Chalamet i Hammer ekipa je koja je radila hvaljeni film „Skrivena ljubav“ a u središtu novog filma nalazi se žena koja traga za ocem kojeg nikada nije upoznala kako bi saznala zašto on ubija i jede ljude koje ona voli. Na Instagramu je ovo opisano kao „kanibalistička ljubavna priča“ te se postavilo pitanje ima li to veze s Armijem Hammerom koji se neće pojaviti u filmu. Elizabeth Chambers na to je napisala „Ne“.

 

Komentiraj