Zbog COVID-19 virusa prikazivanje novog James Bond filma odgođeno za 2021.

Iako se tvrdilo da će se film „Za smrt nema vremena“ (No Time to Die), 25. iz James Bond franšize, sigurno početi prikazivati 12. studenoga te da prikazivanje neće biti odgođeno zbog pandemije koronavirusa, te se najave neće ostvariti. U petak su producenti filma objavili kako se početak prikazivanja pomiče na 2. travnja 2021. godine. Razlog zbog kojih su se producentske kompanije MGM, Eon Productions i Universal odlučili za taj potez jest činjenica da su brojna kina na najvažnijim svjetskim tržištima još uvijek zatvorena, a mnoga su, nakon kratkotrajnog otvaranja, ponovo zatvorena.

Ova objava velik je udarac za vlasnike kina čiji se poslovni oporavak ne može očekivati bez novih filmskih hitova. Prema sadašnjoj situaciji, u kinima se sve do Božića neće pojaviti veliki filmski hitovi. Za Božić je, naime, predviđen početak prikazivanja filma „Wonder Woman 1984“.

Film „Za smrt nema vremena“ posljednji je iz franšize u kojem će Jamesa Bonda glumiti Daniel Craig. Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes i Christoph Waltz, ponovo će se pojaviti u ovoj filmskoj franšizi dok će po prvi puta glumiti Rami Malek, Ana de Armas i Lashana Lynch. Billie Eilish otpjevala je naslovnu pjesmu.

Komentiraj