Zbog atletske utrke u nedjelju promet zatvoren oko Kvaternikova trga

Zbog održavanja 3. humanitrne atletske utrke ‘UNICEF – Mliječna staza’, u nedjelju će na snagu stupiti privremena prometna regulacija u prometu, izvijestila je zagrebačka policija.

Očekuje se kako će u utrci sudjelovati oko tri tisuće natjecatelja, a traje od 18:30 do oko 19:45 sati.

Zbog održavanja atletske utrke za sav promet će se zatvoriti:

Šubićeva ulica – na dijelu od Kvaternikovog trga do Martićeve ulice u vremenu od 17.30 do 20.30 sati;

Šubićeva ulica – od Zvonimirove ulice do Martićeve ulice, zatim Martićeva ulica istočno od Derenčinove ulice, Ulica Filipa Grabovca, Tuškanova ulica, Heinzelova ulica od Martićeve ulice do Zvonimirove ulice, Zvonimirova ulica istočno od Heinzelove ulice, Kennedyjev trg i Ulica Divka Budaka do Krešićeve ulice, u vremenu od 18.15 do 20 sati;

Tramvajski promet na dijelu Kvaternikov trg – Šubićeva ulica, u vremenu od 17.30 do 20.30 sati te po Zvonimirovoj ulici od okretišta Borongaj do Heinzelove ulice, u vremenu od 18.15 do 20.00 sati.

“Molimo za razumijevanje i strpljenje sve građane, odnosne sudionike u prometu koji se u navedeno vrijeme zateknu u zoni zabrane prometa te da poštuju upute policijskih službenika i redara na navedenoj trasi kretanja natjecatelja atletske utrke, radi što bolje protočnosti prometa te kako ne bi došlo do ugrožavanja sudionika utrke ali i svih sudionika u cestovnom prometu u zonama trase kretanja utrke”, navode iz policije.

Komentiraj