U ponedjeljak je objavljena nova ATP ljestvica tenisača, na kojoj je Marin Čilić zauzeo sedmo mjesto, što mu je renking karijere. Također, prvo mjesto preuzeo je Britanac Andy Murray. U ponedjeljak su izvučene i skupine završnog Masters turnira, koji se održava u Londonu od 13. do 20. studenog.

Marin Čilić našao se tako u skupini ‘John McEnroe’ zajedno sa Andyjem Murrayjem, Stanom Wawrinkom i Keijem Nishikorijem. U drugoj skupini, ‘Ivan Lendl’ nastupaju Novak Đoković, Miloš Raonić, Gael Monfils i Dominic Thiem.

Čilić će Masters otvoriti preotiv novog ‘prvog reketa svijeta’ Murrayja 14. studenog u 21 sat.

Hrvatska će imati još jednog predstavnika na Mastersu – u turniru parova igrat će Ivan Dodig zajedno sa svojim partnerom Marcelom Melom. U skupini ‘Edberg/Jarryd’ su sa američkim blizanicma Bobom i Mikeom Bryanom, Britancem Jamiejem Murrayem i Brazilcem Brunom Soaresom te Filipincem Treatom Hieyem i Bjelorusom Maksom Mirnjim. Prvi nastup Dodig i Melo imat će u nedjelju od 13 sati protiv braće Bryan.

U drugoj skupini ‘Fleming/McEnroe’ su Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, Španjolci Feliciano i Marc Lopez, Finac Henri Kontinen i Australac John Peers te Južnoafrikanac Raven Klaasen i Amerikanac Rajeev Ram.

Komentiraj