Jurica Galoic/PIXSELL

‘ZAVRŠIT ĆEŠ KAO IVO PUKANIĆ’ Policija privela prevaranta koji je prijetio novinarki ‘Provjerenog’

Novinarka ‘Provjerenog’ Ema Branica razotkrila je prevaranta koji prerušen u ženu zavodi starije muškarce radi njihove imovine te uživa u slobodi unatoč stotinjak evidentiranih kaznenih djela.

Prilikom snimanja nove emisije, muškarac je novinarki prijetio, kazavši joj da će ‘završiti kao Ivo Pukanić’. Policija ga je danas privela u zagrebačkoj Dubravi i pokrenula kriminalističko istraživanje. Mupkarac je priveden u kući u zagrebačkoj Dubravi, koju je stekao prevarom svoje žrtve, što jeBranica prošlog tjedna otkrila u emisiji, a pritom je izvršen i pretres, neslužbeno doznaje Nova TV.

Otkriveno je i kako dotični ima preko stotinu kaznenih prijava. Radi se o Titu Gubiču iz Bjelovara, koji se predstavljao kao medicinska sestra Ivana Zdravka Josipa Radoš. Muškarac koji je navodno promijenio spol zaveo je 78-godišnjeg Alojzija Cesara, nakon čije smrti je dotični stekao vlasništvo nad kućom u zagrebačkoj Dubravi, u kojoj je danas i priveden radi prijetnji. Također, samo tjedan dana nakon smrti u novostečenu kuću doveo je novu žrtvu, muškarca iz Jajca kojeg je uspio uvjeriti da je s njim – trudan, piše Nova.

Komentiraj