Zeljko Lukunic/PIXSELL

VIDEO: ZAVRŠEN SASTANAK Petrov: Domoljubnoj koaliciji sada su vrata zatvorena

Sastanak u središnjici MOST-a nezavisnih lista trajao je oko dva sata. Pred novinare su nešto iza 21 sat izašli čelnici MOST-a i SDP-a Božo Petrov i Zoran Milanović. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sastanak je napustio desetk minuta nakon početka, kazavši kako ne može potpisati uvjete koje je ponudio MOST.

Božo Petrov je istaknuo kako su ovim potezom vrata Domoljubnoj koaliciji sada zatvorena. Podsjetio je kako su ranije rekli da iz igre izlazi ona strana koja ne pristane na uvjete. Razgovori se nastavljaju sutra.

“Možemo reći da smo dali svoje uvjete na te uvjete danas je pristala koalicija Hrvatska raste, a druga koalicija nije pristala, očekuju nas tri dana razgovora, nadamo se da ćemo do utorka imati madatara i ostale stvari. Nije bilo imena na stolu”, rekao je Petrov nakon sastanka, prenosi Nova TV.

“Ja više sigurno neću biti premijer”, rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović dodajući da se nada da će se do utorka dogovoriti o imenu mandatara. Milanović je poručio kako će koalicija Hrvatska raste inzistirati na tome da mandatar bude netko iz MOST-a.

“Ne vidim se ni na jednoj funkciji, radit ću neki ozbiljan posao, dogovorit ćemo se”, dodao je Milanović.

Komentiraj