Patrik Macek/PIXSELL

ZAVRŠEN SASTANAK MOSTA S KOALICIJAMA Grčić: “Uskladili smo se u svemu, ovo je bilo skroz dobro”

U petak u podne započeo je sastanak MOST-a nezavisnih lista sa predstvnicima Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste. Sastanak je trajao nešto više od tri sata, a na njemu nije bilo čelnika ni jedne od tri stranke – Bože Petrova, Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka.

HDZ-ov Željko Reiner rekao je kako se pregovori nastavljaju sutra. “Dogovorit ćemo se oko nekih stvari, a hoćemo li oko svih, to ćemo vidjeti”, prenosi Reinerove riječi RTL.

SDP-ov Branko Grčić kazao je kako su odradili raspravu o onim pitanjima koja su ostala sporna – fiskalna i monetarna politika, zaštita okoliša i po0ljoprivreda. “Ovo danas je bilo skroz dobro, zaista. Ovo sve što smo danas radili smo uskladili, i sa HDZ-om”, rekao je Grčić. Ponovio je riječi predsjednika SDP-a Zorana Milanovića kako je njihov kandidat za mandatara Božo Petrov.

Ivana Maletić je istaknula kako su sve jasno izdefinirali. “Vidjet ćemo kako će se dalje stvari odvijati. Ovo je bio programski razgovor, u večernjim satima će biti daljnji razgovori o svemu ostalom”, zaključila je.

SDP su na sastanku predstavljali Siniša Hajdaš Dončić, Branko Grčić, Arsen Bauk, Boris Lalovac i Milanka Opačić. HDZ-ov tim bio je sastavljen od Ivane Maletić, Gorana marića, Olega Butkovića, Željka Reinera, Dražena Bošnjakovića, Darka Horvata, Martina Pastuovića i Nikoline Babić. Na kraju, MOST nezavisnih lista na sastanku s koalicijama predstavljali su Ivan Lovrinović, Robert Podolnjak, Ines Strenja Linić, Ružica Vukovac i Slaven Dobrović.

Komentiraj