Dovršava se dokumentarac o Rihanni, premijera sljedećeg ljeta

Već nekoliko godina poznati redatelj Peter Berg (posljednji filmovi su mu „Spencer Confidental“ za Netflix i „22 milje“) radi na dokumentarnom filmu o Rihanni, a u razgovoru za portal Collider progovorio je o detaljima projekta. „Dokumentarac o Rihanni je nešto na čemu ona i ja radimo već gotovo četiri godine. Kompanija Amazon prikazat će ga u ljeto sljedeće godine, nadam se negdje oko 4. srpnja. Protekle četiri godine s Rihannom bile su epsko putovanje“, rekao je Berg.

Na pitanje zašto mu je trebalo toliko vremena za snimanje ovog dokumentarnog filma, Berg je rekao da je razlog u tome što je Rihanna poslovna žena čiji su albumi među najprodavanijima na svijetu. „Ona je fascinantna žena koja svakog dana poslovno raste, započinje nove poslove, ostvaruje uspjehe, te ju je teško pratiti. Svaki put kada smo pomislili da smo završili sa snimanjem, ona bi pokrenula nešto novo poput modne linije Fenty, linije donjeg rublja ili linije kozmetičkih proizvoda. Ona vozi punom snagom, stvara novu glazbu, uspješna je u poslu, iznimna je poduzetnica. Pokušat ćemo završiti film na proljeće i prikazati ga na ljeto“, objasnio je Berg.

Berg radi na još jednom glazbenom dokumentarcu, onom o pokojnom pjevaču Chrisu Cornellu, za koji je rekao da je tek u početnoj fazi i ne zna kada će biti završen.

Komentiraj