ZAUSTAVILI GA PROLAZNICI Mlatio djevojku nasred ulice

Policija je u četvrtak poslijepodne zaprimila dojavu da dvije osobe, muškarac i žena, narušavaju javni red i mir (foto ilustracija) na otvorenom prostoru u Splitu, javlja Dalmacija Danas.

Policija je ove osobe zatekla na mjestu događaja te ih je prevezla u službene prostorije kako bi se s njima obavio razgovor i provelo kriminalističko istraživanje. Utvrdili su da je muškarac ženu napao verbalno, zatim i fizički, a žena muškarca isključivo verbalno. Žena je odbila liječničku pomoć, tj. nije željela da ju liječnik pregleda, javlja Dalmacija Danas.

Oboje će biti prijavljeni za prekršaje. Muškarac će biti prijavljen za osobito drsko ponašanje iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a žena za narušavanje javnog reda i mira iz članka 13.

Svjedoci ovog događaja pričaju da se sve dogodilo oko 13:30 na križanju Vukovarske i Osječke ulice. Tvrde da je muškarac udarao djevojku.

“Vidio sam muškarca koji je fizički napao djevojku, zadao joj nekoliko udaraca od kojih je pala na pod. Pozornost mi je privukla njena vriska i glasno zapomaganje. Jedno vozilo se zaustavilo kada su vidjeli djevojku na podu, a putnici su izašli i nedugo zatim pozvali policiju. Policija je ubrzo stigla i odvela ih oboje službenim automobilima”, kaže jedan svjedok.

Komentiraj