Zatvoren 62. Međunarodni dječji festival u Šibeniku

Nakon dva tjedna, više od 130 programa, 27 predstava, dvadesetak izvedbi na ulicama i trgovima, 12 filmskih projekcija, četiri izložbe i sedam promocija, festivalska zastava se u subotu spustila, a 62. Međunarodni dječji festival u Šibeniku je zatvoren.

„Želim zahvaliti svoj djeci na igri, radosti i angažmanu koji su dali, ali bio bih nepošten kad ne bih čestitao svima u organizaciji MDF-a. Odradili ste divan posao, izdržali ste puno. Hvala i građanima Šibenika koji su možda ponekad i trpjeli neke sitnice”,  kazao je šibensko-kninski župan Marko Jelić.

Festival je, nastavio je, nakon prošle dvije godine s epidemiološkim mjerama, prošao u divnom  tonu te je iznimno zadovoljan. “Vidimo se iduće godine u još većem broju i s puno novih igara i priča“, poručio je šibensko-kninski župan Marko Jelić.

Festival je zatvorila predstava ‘Beskrilci u oblacima’ Istarskog narodnog kazališta.

‘Beskrilci u oblacima’  autorice Andreje Gotovine predstava je nagrađena na ovogodišnjem, 23. susretu profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ u izvedbi Dramskog i plesnog studija Istarskog narodnog kazališta.

Komentiraj