ZASTUPNIK PERNAR (ŽIVI ZID): “Plenković se pokušao prikazati kao žrtva verbalne agresije”

Hna

Do kasno u noć trajala je saborska rasprava koja je započela u srijedu prijepodne, a završila u četvrtak oko 3 sata ujutro, javlja N1 televizija.

Kao i obično jedan od onih koji su do samog kraja sudjelovali u raspravi sa saborskim zastupnicima i članovima Vlade pa i samim premijerom bio je Ivan Pernar. Zastupnik Živog zida smatra kako je u svojoj raspravi “pobijedio” premijera Plenkovića.

“Pokušavam zaspati ali mi ne ide, misli mi se vraćaju na večerašnju raspravu ili bolje rečeno duel s Plenkovićem i njegovim poltronima.

Imao sam osjećaj po prvi put da je kolabirao pod pritiskom argumenata, a o čemu svjedoči i njegovo potpuno uzmicanje i zapravo apstiniranje od rasprave.

U završnom govoru u kojem je moj nastup nazvao “dnom dna” zapravo se uopće nije osvrnuo na meritum (bit) stvari već je pokušao prikazati sebe kao žrtvu verbalne agresije.

Meni osobno je to čudan pristup i sugovornik mu u pravilu pribjegava kada ne može parirati činjenicama.

Mislim da je svima poslje večerašnje rasprave jasno da su HDZ i SDP dva brata blizanca, ali i ono što smo i prije znali ali nismo na glas govorili – HDZ, a ne Živi zid je taj koji obmanjuje birače demagogijom i populizmom.

Želim se zahvaliti svima vama koji ste pratili raspravu, ali i sudjelovali u njoj putem pitanja za Plenkovića koja ste mi poslali i koja su ga po mojoj procjeni i najviše izbacila iz takta”, napisao je Pernar na Facebooku.

Komentiraj