Pakistanska policija ubila je deset pripadnika pakistanskih talibana u pucnjavi u subotu u Lahoreu, među kojima jednog od počinitelja napada koji je potresao grad u veljači, objavili su dužnosnici.

Snage sigurnosti ispratile su pet pripadnika pakistanskih talibana do skrovišta oružja kad su upale u zasjedu oružanih osoba koje su htjele osloboditi svoje kolege, kazao je glasnogovornik odjela za borbu protiv terorista Pendžaba.

Ubijeno je “deset terorista” Džamat-ul-Ahrara, posebno aktivnog ogranka pokreta pakistanskih talibana, među kojima jednog od počinitelja napada 13. veljače, naglasio je taj dužnosnik.

U napadu u središtu kulturne prijestolnice Pakistana, za koji su odgovornost preuzeli pakistanski talibani, poginulo je 14 osoba.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.