Traju nominacije za Odabrani proizvod godine 2019.

Odabrani proizvod godine

Pripreme za ‘Odabrani proizvod godine 2019.’ u punom su jeku.

Nakon uspješne 2018., koja se pokazala vitalnom godinom za projekt, s drugom dodjelom priznanja za ‘Odabrani proizvod godine’ u Hrvatskoj i prvom u Srbiji, čime je priznanje po prvi put poprimio regionalni karakter, vrijeme je za novi ciklus nominacija koji će u Hrvatskoj konkurirati za ovu laskavu titulu.

‘Odabrani proizvod godine’, prepoznatljivi je crveni pečat kvalitete i inovacije proizvoda, ali i zadovoljstva potrošača istim, kojim su odabrani proizvodi ekskluzivno bili označeni na policama trgovina zadobivši povjerenje kupaca i ostvarivši pozitivne prodajne rezultate.

“Ove godine s titulom’ Odabranog proizvoda godine’ u Hrvatskoj, pohvaliti se može ukupno 17 proizvoda domaćih i inozemnih proizvođača koje su kao najbolje na policama trgovina istaknuli sami kupci, sudjelujući u nezavisnom istraživanju javnog mnijenja koje provodi AG Nielsen.

Novi ciklus nominacija za Odabrani proizvod godine 2019. je nedavno pokrenut, još je ambiciozniji i bit će uvjerljivo najveći do sada, jer se nominacije šire i na druge sektore izvan maloprodaje, pa će ovo priznanje u 2019. godini podrazumijevati i razne usluge poput OTC-a, bankarstva, telekomunikacija i sl.

Svi zainteresirani proizvođači i davatelji usluga se sa svojim proizvodom ili uslugom, koju smatraju inovativnom i dobrom za potrošače, mogu prijaviti na službenoj stranici Odabranog proizvoda godine i tako konkurirati za renomirani crveni pečat“, piše u priopćenju.

Ove godine pokrenuta je i Taste aplikacija za ocjenjivanje okusa koju se sprema lansirati na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Aplikacije za ocjenjivanje okusa nisu novost na stranim tržištima, no na domaćem svakako jesu. Kupci će moći podijeliti svoja iskustva o određenom proizvodu koji su isprobali i na taj način pomoći ne samo drugim kupcima, već i samim proizvođačima koji mogu dobiti izvrsne povratne reakcije na svoj proizvod. Taste aplikacija funkcionira na jednostavan način; kupac mora odgovoriti na deset kratkih pitanja o proizvodu uključenom u aplikaciju.

Komentiraj