Zanimljivo u Saboru: Zastupnici Mosta nose maske s inicijalima ministra Ćorića

Hrvatski sabor u četvrtak raspravlja o Zakonu o autorskim i srodnim pravima. Zastupnici Mosta na sjednicu su došli u identičnim zaštitnim maskama – s inicijalima ministra Tomislava Ćorića (tć).

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić počeo se tim inicijalima potpisivati na sve objave na društvenoj mreži Twitter, potom je počeo nositi i masku s tim inicijalima. Korisnici društvenih mreža tim potezima nisu bili naklonjeni.

Ćorić je u Dnevniku NoveTV u srijedu je novinarki rekaao da je riječ o ‘samobrendingu’. “Šalim se. Ne zaboravite činjenicu da je moja supruga profesorica marketinga”, dodao je.

“Brojne su teme u ministarstvu. Mi smo odlučili proaktivnije nastupiti. Upravo zbog toga moj izlazak na Twitter. On je sam po sebi izazvao brojne reakcije. Taj (tć) je postao problematičan pa smo ga odlučili povući, odnosno ja sam se odlučio na taj potez”, istaknuo je i otkrio da je maska hrvatski proizvod i da košta 18,75 kuna. Ta je cijena očito bila prihvatljiva zastupnicima Mosta, koji su danas u Sabor došli s tom maskom.

Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Komentiraj