Mare Milin

Zanimljiva glazbena suradnja grupe Vatra i Massima

Glazbene suradnje oduvijek su bile posebno zanimljive. Kada se oko iste pjesme okupe različiti glazbenici, njihova fuzija, vizija i kreativa mogu stvoriti nezaboravne minute upisane u glazbenu povijest. Na domaćoj glazbenoj sceni ostvarena je još jedna uistinu zanimljiva glazbena suradnja.

Grupi Vatra na novom se singlu pridružio vlasnik najprepoznatljivijeg vokala ovih prostora – Massimo.

“Nama se nikud ne žuri” naziv je pjesme koja je spojila popularne glazbenike i ispričala još jednu čarobnu priču. Motiv prolaznosti i ljubavi sam se nametnuo autoru Ivanu Dečaku koji je pjesmu posvetio nedavno preminulom kolegi Anti Perkoviću.

“Nakon dugo vremena dogodila se pjesma koja je, uz moj vokal, zahtijevala još ‘začina’, a sve je, od početka skladanja, prizivalo Massima. “Nama se nikud ne žuri” pjesma je koju sam posvetio Anti Perkoviću, dobrom čovjeku, glazbeniku i novinaru koji nas je prerano napustio. Njegov odlazak šokirao me do te mjere da se pjesma jednostavno izlila, prolila, dogodila u trenu. Pisao sam ju iz ženskog rakursa, jer tako ostavlja jači dojam”, otkrio je Ivan Dečak.

Pjesma “Nama se nikud ne žuri” prvi put će se uživo izvesti na Massimovom koncertu za Valentinovo (14.02.) u splitskoj Spaladium Areni, gdje će grupa Vatra biti posebni glazbeni gosti.

Komentiraj