Screenshot/YouTube

ZANIMLJIV PROJEKT Krenulo snimanje komedije ‘inspirirane’ Georgeom Clooneyem

Holivudski glumac George Clooney bio je inspiracija za film “For the Love of George”, romantičnu komediju čije je snimanje nedavno počelo u Los Angelesu, a glumačkoj se ekipi nedavno pridružila i Rosanna Arquette, piše Variety.

‘Glasna’ i angažirana holivudska glumica, najpoznatija po ulozi u filmu “Veliko plavetnilo” Luca Bessona, u ovoj komediji nema glavnu ulogu i još nije objelodanjeno koga će utjeloviti.

Ona je pripala Nadiji Jordan koja je sudjelovala u izradi scenarija za film zajedno s Hayley Nolan.

Radnja se zapleće kada mlada Britanka koja, saznavši da je suprug vara, otputuje u Los Angeles i ondje nastani u nadi da će u Americi upoznati “čovjeka svog života” – Clooneya.

Nakon niza avantura i peripetija, postaje svjesna činjenice da je sudbina u njezinim rukama i da ne ovisi ni o kojem muškarcu na svijetu, koliko god se on savršenim činio.

Uz Arquette u filmu glume Tate Donovan, Kristen Johnston, Rex Lee i Shaun Sipos. Ništa ne ukazuje na mogućnost da bi se stvarni George Clooney mogao na trenutak pojaviti u filmu u cameo ulozi, unatoč tomu što, u trenutku kada pada prva klapa, glumac boravi u Los Angelesu, piše Variety.

Njegova poveznica s filmom zasad je informacija po kojoj će dio produkcijskih troškova snimanja snositi humanitarna organizacija “Not on Our Watch” koju su uz Clooneya utemeljili Brad Pitt, Matt Damon i Don Cheadle, partneri iz “Oceanovih jedanaest”.

 

Komentiraj