Zamjenica gradonačelnika Vukovara: “Očekujem oko pet tisuća ljudi”

Zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić osvrnula se na današnju Kolonu sjećanja i zahvalila građanima koji su diljem Hrvatske odali počast stradalima. Također je naglasila kako očekuje oko pet tisuća posjetitelja u Vukovaru.

“Jučer su gotovo svi gradovi odali počast Vukovaru. Procjenjujem da bi moglo biti do pet tisuća ljudi, nije toliko kao prijašnjih godina. Bitno je potpštovati mjere i razmak i vjerujem da će sve proći u najboljem redu”, rekla je za N1 televiziju.

Komentirajući dolazak potpredsjednika Vlade, Borisa Miloševića, Mujkić je rekla da se nada je to početak boljeg dijaloga.

“Nekome odgovara da postoji podijeljenost, jer u tome je njegov politički smisao, a ja se nadam da to neće biti tako”, rekla je Mujkić.

“Ponaosob nikoga ne treba izdvajati, tu je velik broj ljudi iz cijele Hrvatske, ne treba nikoga posebno izdvajati. Ako su svi došli s pravim razlogom, onda je to pozitivno i nadam se da će taj dolazak donijeti nešto konkretno, da ovo ne bude obična kozmetika i prividna pomirba. Za pomirbu treba dugi dijalog, nadam se da je ovo početak. Ne trebamo se dijeliti”, dodala je.

 

Komentiraj