ŽALAC “Znam tko mi podmeće, očekujem nove napade”

Patrik Macek/PIXSELL

Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac ovog je tjedna ponovno došla pod povećalo medija i javnosti.

Prvo je imala prometnu nesreću u kojoj je automobilom naletjela na 10-godišnju djevojčicu koja je neoprezno pretrčavala cestu i koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede. Potom se saznalo i kako joj vozačka dozvola nije važeća gotovo tri godine.

Ovog tjedna mediji su objavili fotografiju luksuznog Mercedesa E klase koji je parkiran u dvorištu njene obiteljske kuće u Vinkovcima, a koji nije prijavila u svojoj imovinskoj kartici.

Žalac je ustvrdila kako su luksuzni automobil roditelji uzeli u najam, a za Večernji je list rekla kako joj netko podmeće cijelu aferu i da očekuje nove napade.

“Ja točno znam odakle sve to ide, tko je dao broj mobitela mog supruga i davao neistinite informacije.Znam sve i sve mi je jasno! Jedan dio odnosi se na medijsko reketarenje, a veliku ulogu u svemu imaju i unutarstranački obračuni koji su vezani uz predstojeće izbore za EU parlament. Međutim, uskoro ću i ja reći neke stvari, neću više šutjeti jer mi je dosta napada na mene i moju obitelj”, rekla je Žalac.

Navodi kako očekuje nove napade. “Samo ne znam dokle su spremni ići”, rekla je.

Komentiraj