Zagrepčanka tvrdi da ju je fizički napala Lidija Bačić

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedna je Zagrepčanka preko društvenih mreža ustvrdila kako ju je u petak navečer u Varšavskoj ulici u centru Zagreba fizički napala pjevačica Lidija Bačić.

“Večeras u Varšavskoj,napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu,koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa… Prvo se nepropisno parkirala na nogostupu,tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor,nakon čega je mega fuj zvijezda izletjela iz auta,nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula,pri čemu je žena udarila glavom u zid… Kad je vidjela da ju prolaznica s druge strane ulice snima,gurnula je moju mamu na pod i pobjegla autom”, stoji u Facebook objavi.

Policija je potvrdila kako su službenici izašli na teren u 19:30 sati. Napravljen je zapisnik te se prikupljaju daljne informacije.

Lidija Bačić tijekom subote se oglasila na društvenim mrežama, poručujući: “Postoje dvije strane u svakoj priči. Sjetite se toga prije osuđivanja”, napisala je.

Komentiraj